ff_966

Слободата на говор и „независните“ медиуми во Македонија

Не е воопшто чудно што македонскиот народ после немилите настани од изминатите два дена се уште е обиколен со прашалници. Илјадници телевизии, портали и весници, а ниту еден – медиум.