p-20150504-00816_news

Храброст и лудост: Скокање над активен вулкан

Со цел да се одбележи воведувањето на Red Bull и во Индонезија, Skydive тимот на компанијата одлучи да сними генијално видео над областа на мистериозниот активен вулкан Бромо.

Air_1

Фото на денот: Екстремен скок

Неверојатна фотографија направена со GoPro камера го покажува небото над Мајами. Фантастично искуство за сите адреналински фанатици. Автор на фотографијата е Ралф Тарнер.  Continue reading