Desktop21

20 начини да го разубавите дворот со сијалички

Пролетните и летните денови се на самиот праг, па минувањето на топлите вечери во дворот се чинат како најидиличен начин да се помине времето.

maxresdefault

Направи сам: Светилка-облак во вашиот дом

За сите љубители на „направи сам“ проектите, денеска ви прикажуваме еден навистина кул изум, кој со малку напор и труд можете да го направите и самите.