4-38-750x400

Домашен сируп за висок имунитет и здрав стомак

Кога ќе почувствуваме дека сме поистоштени од вообичаено и немаме сила ниту за работа, ниту за било какво физичко напрегање, значи имаме потреба од заздравување на телото.

29f27f8b6779fe2acc8ddadccea47ad0

Сируп од лук кој веднаш ќе ја смири кашлицата

Студенилото кое владее надвор од топлите домови и канцеларии е најголема причина зошто градите ви крчат и постојано кашлате.

orange-juice-600x420

Домашен сируп од портокал против сува кашлица

Со текот на наглите климатски промени, сосема е нормално доколку се соочувате со здравствени проблеми во вид на сува кашлица.