dolcegabbana-dg-fall-winter-2013-full-print-ad-campaign-italy-taormina-sicily-man-fashion-photography-marianovivanco-runway-menswear-baroque-modern-tailoring-05

Какви се хороскопските знаци кога се сингл?

Дали вашиот статус сингл е избор во кој уживате и чиј предизвик го избравте сами или чувствувате дека ви е наметнат и дека тоа не е природен начин за да Continue reading

single-girl-enjoying

7 знаци дека треба останете сингл

Не треба да го поминувате животот во барање на партнер. Партнерот можеби не е тоа што ви недостига во животот. Понекогаш треба да работите на себе пред да започнете со Continue reading