Cecil_the_Lion_King-wcth10

10 величенствени фотографии од лавот Сесил – вистинскиот крал на животните

Веројатно ја слушнавте тажната приказна за легендарниот Кралот Лав Сесил, најголемата атракција во Националниот парк Хванге во Зимбабве, кој беше убиен овој месец поради незаконското ловење.