i-documented-what-its-like-to-be-a-moGLGL-1000x500

Како изгледа еден ден од животот на една мајка

Таа е само уште една мајка во светот. Има две девојчиња, од кои едното е бебе. Првата бременост била премногу рано, многу пред појавата на селфи културата и стаповите за Continue reading

dqwdqw1-1000x500

Руската полиција издаде 15 безбедносни знаци кои предупредуваат на опасностите од правењето селфи

Во последнава година повеќе луѓе загинале правејќи селфи отколку од напад од акули.

Nasa-Space-Selfie

Вселенски селфи фотографии какви што секој би посакал да направи

За време на првата од трите планирани посети на Меѓународната вселенка станица за овој месец, тимот на Експедицијата 41 реши максимално да ги искористи предвидените 6 часа и 13 минути Continue reading