1371863

Алпбах – австриска бајка низ зелените ливади

Можеби не звучи толку примамливо на почеток, меѓутоа, летниот (или пак уште подобро, зимскиот) одмор поминат во Австрија може да претставува една од најдобрите одлуки во вашиот живот.