The-Popular-Ladies-Of-Game-Of-Thrones-As-Sexy-Pin-Up-Models-

Популарните дами од „Игра на престоли“ како секси пин-ап модели

Рускиот илустратор и аниматор Ендру Тарусов објави нова серија илустрации од дамите од Вестерос и Есос замислени како модерни пин-ап девојки.

cover4-1000x500-Copy-1000x500

10 секси манекени кои ќе ја одбележат 2015 година

Крајот на јануари беше одбележан со познатата париска модна недела кадe многу познати и непознати лица продефилираа на модните писти.