svekja-31237

Миризливите свеќи и освежувачите можат да бидат опасни за здравјето

Новите студии покажаа дека миризливите свеќи и освежувачите на воздухот можат да претставуваат сериозен ризик за здравјето на луѓето.

crayon-candles-6

Претворете ги мрсните боици во декоративни свеќи

Како големи обожаватели на „направи сам“ проектите, денес ви прикажуваме едно навистина генијално видео кое сме сигурни дека ќе ве освои веднаш.