These-Tiny-Frozen-Worlds-Will-Give-You-A-New-PerspectiveThese-Tiny-Frozen-Worlds-Will-Give-You-A-New-Perspective

Овие минијатурни замрзнати светови ќе ви дадат нова перспектива

Британската уметница Џени Аиртон го однесе традиционалниот концепт на „брод во шише“ во сосема нов правец.