popcorn-9

Неонски светла инспирирани од култните филмови

Тимот на „Popcorn Garage“, се посвети на еден навистин забавен проект кој за кусо време стана вистински вирален хит.

asdasd5-1000x500

Bike balls – велосипедски светла со несекојдневен дизајн

Оние кои редовно возат велосипеди низ градот знаат колку се ранливи од големиот број невнимателни возачи и возачи кои повеќе внимание обрнуваат на својот телефон отколку на она што се Continue reading

Colorful-Sculptural-Confetti-Swimming-Pool-at-The-Grecotel-Caramel-Boutique-Resort

Прекрасниот шарен базен во Крит

Обновени од реномираната компанија „Linea Light Illumination Company“ елегантниот таканаречен Конфети базен со скулптури на „Grecotel Caramel Boutique Resort“ е оаза на естетските вредности низ разни бои и облици дефинирани Continue reading