luksuz-fancy-dizajn-samsung-99

Луксузна куќа за кучиња вредна 30.000 долари

Самсунг не е име кое обично се поврзува со домашните миленици, но британското претставништо одлучи да направи нешто поинакво.

Samsung-Galaxy-S6-and-Edge-design-d

Самсунг најави камери од иднината

Не многу одамна откривме дека новите „Galaxy S6 Edge“ телефони имаат одлични перформаси, а сега започнаа да се шират и информации за камерата во новите „флегшип“ телефони.