сало

Како да го елиминирате салото од грбот

Многу жени имаат проблем со салото на грбот и покрај тоа што внимаваат на исхраната, редовно вежбаат и се обидуваат да го прикријат тој недостаток со помош на гардеробата.

senior-thigh-fat

Брза диета за елиминирање на масните наслаги од бутовите

Повеќето жени имаат проблем со масни наслаги во овој регион од телото, но експертите развија посебен вид исхрана и диети кои се посебно наменети за елиминација на вишокот килограми на Continue reading