Celebrities-Before-And-After-Russia-Will-Make-You-Laugh-Your-Ass-Off

Познатите пред и по посета на Русија

По сите бизарни видеа, фотографии и вести од Русија на кои досега сме налетале, можеме без сомнение да заклучиме дека Русија е еден посебен универзум кој не може да се спореди Continue reading

dqwdqw1-1000x500

Руската полиција издаде 15 безбедносни знаци кои предупредуваат на опасностите од правењето селфи

Во последнава година повеќе луѓе загинале правејќи селфи отколку од напад од акули.

cover-1000x500

Урнебесни казни во руската војска

Овие смешни фотографии прикажуваат што се случува во руската војска кога војниците нема да ги извршат наредбите како што треба или кога ќе прекршат некои правила.

top

Руските убавици во изминатите 100 години

YouTube каналот „Cut“ во своето најново видео го претстави своето видување за руската убавина во текот на последните 100 години.