picmonkey-collage32-1000x500

Рецепт: Ролнички со јагода и цимет

Ролничките со јагода и цимет се едни од оние чудесни десерти кои не бараат многу време и вештина за подготовка, но сепак изгледаат неверојатно и се превкусни.