o-PARENTING-facebook

Старомодни совети за родителството кои сѐ уште важат

Сите деца се различни, па затоа постојат разни теории околу воспитувањето и советите кои треба да се прифатат, но и оние кои треба да се отфрлат. 

new-parent-support-program-masthead

Најчестите грешки на младите родители

Повеќето новопечени родители навистина имаат тешкотии соочувајќи се со првите родителски чекори, а особено до втората година на детето. Ако очекувате дете или веќе имате, погледнете кои грешки на младите родители Continue reading

30_YT_YO_YO1_1442905f

15 работи што секое дете во 90-тите некогаш ги кажало

Детските маки не се воопшто за потценување. Сетете се на некои од вашите проблеми од детството…