MTMyOTU2NDU3NzAzNDI2MDU4

Рајски ресорт кој лежи на карпа среде океан

Ви претстауваме нешто екстремно кул. Вилата на карпата Дунбар е приватен резорт кој го издигнува луксузот на едно сосема повисоко ниво.

maldiiivi-res-raj-03

Рајот на земјата постои и се наоѓа на Малдивите

Кога луѓето ќе бидат запрашани за дестинацијата од соништата, неретко одговорот е Малдивите, па само еден поглед кон фотографиите од овој остров е доволен да се сфати зошто е тоа Continue reading

11012033_771094876379103_1038195052665982136_n

„Леобо“ – луксузна магија во африканската дивина

Лоцирано во јужноафриканскиот регион Ватерберг, „Леобо“ е се освен обично одморалиште.

MTMwNzMwMDMyODI0ODgzNjc4-650x325

Прекрасна оаза во Тајланд која можат да си ја дозволат и обичните смртници

Тајланд е земја која плени со своите природни убавини, а истото важи и за магичните ресорти со кои изобилува.