572_1382519631

Станиќ се повлече од српската ракометна репрезентација

Ден по испаѓањето на ракометната репрезентација на Србија од Европското првенство 2016, во Полска, првиот голман Дарко Станиќ се повлече од понатамошните настапи во репрезентативниот дрес.