popcorn-9

Неонски светла инспирирани од култните филмови

Тимот на „Popcorn Garage“, се посвети на еден навистин забавен проект кој за кусо време стана вистински вирален хит.

the-joker-the-dark-knight-5831

17 мудри филмски реплики кои вреди да се применат во животот

Низ годините, беа направени безброј филмови. Сепак, малку од нив оставија трага и нешто по што вредеше да бидат запомнети.