posteri

Редизајнирани постери од времето на Југославија

На еден од најпопуларните светски интернет магазини, „Bored Panda“, беа објавени фантастичните илустрации на Зоран Кардула, посветени на некогашните постери од времето на Југославија.

fucking-good-ideas-bmw-e30-tm-concept30-57308

Препознатлив редизајн на BMW Е30

Долго време Е30 претставуваше омилен модел за повеќето љубители на BMW. Германската компанија го примени овој дизајн за да го претстави првиот М3 модел кој за кратко време се претвори Continue reading