gradovicm-1000x500

18 вистински локации кои се инспирација за цртаните филмови на Дизни

Дали сте знаеле дека многу од Дизниевите цртани филмови се создадени од вистински места и дека за местата за кои се верува дека постојат само во бајките всушност се вистински Continue reading

instagram-lie-photos-crop-slowlife-chompoo-baritone-9

Вистината зад Инстаграм фотографиите

Секој ден илјадници луѓе на своите Инстаграм профили поставуваат фотографии, кои реално ниту најмалку не го отсликуваат нивното секојдневие или моментална ситуација.