Screenshot_6

Што да правите кога ќе заборавите да ставите дезодоранс?

Само што се сетивте дека утрово заборавивте да ставите дезодоранс. Но, вие сте на работа и имате состанок за кратко во соба која со 50 степени. Самата помисла на тоа веќе прави Continue reading

artist-working-what-my-hands-doing-ponypork-1

Раце создадени за уметност

Уметникот од Џакарта, Индонезија, кој на Инстаграм можете да го пронајдете под името „Ponypork“, секојдневно ја објавува уметноста која ја создаваат неговите раце.