PicMonkey-Collage22-1000x500

Накит кој живее и расте додека го носите

Ако се сложиме дека природното крзно одамна престана да биде тренди, а за причините и да не зборуваме, можеби нешто од природата сепак може да го замени тоа празно место Continue reading