GettyImages-200468211-001-870x580

Како фетусот реагира на расположението на мајката?

Бебето во стомакот го слуша срцето на мајката, но прима и сигнали за нејзината ментална состојба.

picmonkey-collage5-1000x500-1000x500

Кутии од кибритчиња кои чуваат добро расположение

Заборавете на тажната приказна за девојчето со кибритчињата бидејќи овие кутии не нудат краткотрајна среќа и лажна надеж, тие успеваат да ви го подобрат расположението во секој момент.