unnamed

Распеан мај во Рамстор: Серија бесплатни концерти

Трговскиот центар Рамстор денес ја најави најновата кампања која го носи името “Рамстор Мол свири“ која ќе опфати серија на бесплатни концерти.

Fotografija za PR

Рамстор Мол со вреден подарок за најсреќниот иден брачен пар

Од вчера (02.04) започна најголемата свадбена кампања која досега се организирала во нашата земја со наслов Аирлија Свадба.

unnamed

Свадбена прослава во Рамстор

Во Рамстор Мол на големо се прават подготовки за големата свадбена прослава која како што дознаваме од неофицијални извори од трговскиот центар ќе се одржи по Велигденските празници.

Ramstore cover Gurmanski mesec

Свечено отворање на реновираниот дел за брза-храна во Рамстор

Oд среда (25.02) посетителите на Рамстор Мол ќе може да уживаат во проширениот и целосно обновен дел за брза храна во трговскиот центар.

unnamed

Концерт на Наум Петрески во Рамстор Мол

Љубителите на виното, добрата песна, културата и подароците оваа сабота може да уживаат во богата програма која Рамстор Мол специјално ја подготви за денот на виното и љубовта (14.02).

Ramstore-wish-box-FB (1)

Рамстор ги исполнува желбите на своите посетители

Од денес (06.02) па се до празникот на виното и љубовта секој посетител на трговскиот центар Рамстор ќе добие можност да си одбере подарок од некој од брендовите.