bike

Двајца велосипедисти на кои не им е мил животот

Видеото подолу го прикажува искуството на Паули и Лочи, двете момчиња од Австралија на кои се чини како да не им е премногу мил животот.

AD-Live-On-The-Edge-With-OPAs-Casa-Brutale-1-1024x749

Би можеле ли да живеете во ваква куќа?

Лоцирана на самиот раб на високите карпи над Егејското Море, оваа неверојатна куќа која претставува проект на OPA (Open Platform for Architecture), нуди неверојатно искуство.

crazydude-660x477

Возење велосипед на раб на карпа

Не сме сигурни како ова момче во видеото го прави ова што го прави, и дали воопшто вреди да го ризикува животот на овој начин, меѓутоа, неговата храброст е причина Continue reading