PicMonke1-1000x500

Само за вистински перфекционисти

Дали затоа што слабо се снаоѓате во нередот или затоа што верувате дека секоја средена полица пријатно влијае на средината, на вашата работна маса нема неважни детали, нема заостанати ливчиња, Continue reading

masklead-1000x500

Вработени со маски: Нов начин за намалување на стресот на работното место

Некои фирми даваат бесплатни ручеци, новогодишни бонуси, слободни денови и други бенефиции, а некои даваат можност да носите маска на работното место.

robot-handshake-1000x500-1000x500

Проверете дали робот може да го преземе вашето работно место

Кога мислиме дека роботот би ни помогнал во нашите дневни работни обврски со што би добиле повеќе време, можеби треба да препознаеме дека во ова олеснување се крие еден „пеколен Continue reading

office-stil-1000x500

Бидете „модна шефица“ на работното место

Во текот на зимата веројатно повеќе се грижевте да ви биде топло, па во согласност на тоа носевте повеќеслојна гардероба која е повеќе функционална отколку стилизирана.