Must-Haves-For-Your-Beach-Bags

7 работи кои морате да ги понесете во вашата торба за плажа

Нема ништо полошо од тоа да појдете на убава песочна плажа, и да сфатите дека сте заборавиле да понесете со вас некоја клучна работа како пешкир или пак крема за Continue reading

PicMonkey Collage

5 забелешки за уште подобар Д Фестивал наредната година

Овој екстремно топол викенд беше проследен со еднакво жешки настани, од кои Д Фестивал во Дојран беше нашиот фаворит.

eb6434eeb9bab74b824be579db6fb65a

15 забавни работи кои можете да ги направите викендов

Викендот е одлично време за да си посветите време на себе, на вашите најблиски, и работите за кои најмногу се грижите.

0805_lrap_06_z+color_art+purple_man_and_woman

За поредовен секс – избегнувајте ги овие работи

Истражувањата покажале дека многу двојки се незадоволни од сексуалниот живот, но не им е јасно зошто е тоа така.