o-MOLOKAI-900

Прекрасната природа на Хаваите од птичја перспектива

Сон на секој турист и фантазија на секој адреналински зависник, така на кратко би ги опишале живописните Хаваи, кои доколку имате шанса задолжително треба да ги посетите. Се наоѓаат во северниот Continue reading

AirPano_Cultura_Inquieta2-1000x500

Фотографии од птичја перспектива од кои ќе ви застане здивот

Ако некогаш сте сонувале да летате над градовите и природните убавини и од птичја перспектива да уживате во пределите под вас, на овие фасцинантни фотографии ќе можете да видите како Continue reading

vincent-laforet-sin-city-las-vegas-air-6-677x451

Градот на гревот од птичја перспектива

„Градот на гревот“ е серија неверојатни фотографии од Лас Вегас навечер, сликани од птичја перспектива.