maxresdefault

Деца откриваат дали повеќе сакаат да се среќни или богати

Ова кратко видео ни прикажува неколку деца на различна возраст, од 3 до 11 години, кои совршено одговараат на прашањето дали повеќе би сакале да бидат среќни или пак богати.