22.10.prsti_

Формата на прстите го открива вашиот карактер

Веројатно повеќето од вас имаат слушнато за одредувањето на судбината на животот според линијата на раката или пак преку гледање во истата.

p00yp3yx

Што се случува кога ги „пукате“ прститe и колку е ова здраво?

Дали спаѓате во онаа група на луѓе кои имаат навика да ги испукуваат прстите (или останатите делови од телото)?