774575-cool-berlin-wallpaper

Прошетка низ Берлин

Главната германска метропола, Берлин, е воедно најголем и најнаселен град во земјата. Тој е голем, урбан и динамичен град, во кој доминира модерната архитектура.

eb6434eeb9bab74b824be579db6fb65a

15 забавни работи кои можете да ги направите викендов

Викендот е одлично време за да си посветите време на себе, на вашите најблиски, и работите за кои најмногу се грижите.

507173698_1280x720

Неверојатна виртуелна посета на Дубаи

Светски познатиот фотограф и снимател Rob Whithworth, препознатлив по своите „time-lapse“ видеа, ја подигна својата видео продукција на сосема ново ниво со техниката „flow motion time-lapse“