Clint Eastwooda

Како се менуваа познатите низ годините

Постарите генерации веројатно се сеќааваат каков шмекер бил Клинт Иствуд на времето, иако, рака на срце, и ден денес во себе има нешто од стариот шарм. 

barbi_1000x0

Барби доби три нови облици на тела

Американската компанија за играчки Мател, најави дека ќе започне да ги продава фамозните Барбики со „засилување“ од три нови облици на тела.

Kodaikanal_Won_t_

Индиска раперка со преработка на „Anaconda“ се бори за промени

Голема е веројатноста никогаш досега да не сте го виделе нејзиното лице, ниту пак да сте го слушнале нејзиното име.