Деца во населба пролет

Детски џагор низ скопските улици (30.01.2015)

Деца си играат во скопската населба Пролет. Таа е најмалата скопска населба која потекнува уште пред скопскиот земјотрес, изградена во 1947 година како прва станбена населба по Втората светска војна. Continue reading