luksuz-moda-fashion-trend-kolekcija-zuhair-murad-99

Нова кампања на Зуахир Мурад за пролет/лето 2015

Зуахир Мурад, светски познатиот дизајнер кој создава облека која е олицетворение на гламурот ја претстави својата нова кампања за пролет/лето 2015 година.

coverdb-1000x500-1000x500

Дејвид Бекам за H&M во новата пролетна колекција

Шведскиот моден гигант реши оваа пролет да ја продолжи соработката со познатиот фудбалер Дејвид Бекам, па тој се појави во новата кампања за пролет/лето 2015 година.