AD-Makeup-Storage-Ideas-2

20 начини да ги организирате вашите шминки

Драги дами… Доколку не спаѓате во оној еден процент од светот кој има доволно средства за да си обезбеди ормар од соништата, онаков, кој од спалната соба ќе ве одведе Continue reading

AD-Kitchen-Gadgets-That-Actually-Help-You-Eat-Healthier-02

20 кујнски гаџети кои ќе ви помогнат да се храните поздраво

Иако понекогаш се чинат како да се сосема вообичаени и нормални производи, сепак, веројатно одамна сте престанале да го забележувате фактот дека тие навистина помагаат да се храниме поздраво.

download

Бескорисни производи кои ќе ве извадат од кожа

Секоја година компаниите трошат огромно количество на време и пари со цел да создадат неверојатен дизајн на производите кој ќе изгледа доволо примамливо за конзументите, и истовремено ќе биде и Continue reading

NaturalBeautyIngredients-850x400

Состојки кои треба да ги барате во природните производи за нега на кожата

Научните истражувања го потврдија тоа што билкарити го знаат многу долго време: природните и ботаничките екстракти можат да дадат одлични резултати кога станува збор за нега на кожата.