PicMonkey Collage

10 „направи сам“ проекти кои ќе ви го олеснат животот

Организирањето на домот во исто време е и задоволство и предизвик. Вистина, постојат куп продукти кои може да ги купите за да ви помогнат во организирањето, но зошто да не Continue reading

19-Smart-and-Beautiful-DIY-Reclaimed-Wood-Projects-To-Feed-Your-Imagination

Прекрасни „направи сам“ проекти од дрво кои ќе донесат свежи вибрации во вашиот дом

Доколку имате доволно слободно време, искористете го за да создадете нешто убаво за вашиот дом.

Insanely-Smart-Ways-to-Repurpose-Galvanized-Buckets-and-Tubs

30 различни „направи сам“ проекти изработени од кофи

Без оглед на тоа колку гломазно изгледаат, никогаш не ги фрлајте оштетените кофи без притоа да им дадете втора шанса.

Clothespin-Succulent-Planter-3

10 креативни начини да ги искористите штипките

Штипките можеби првенствено се за закачување облека, но можностите за нивна употреба во домаќинството навистина се повеќекратни.

DIY-flower-pots

14 прекрасни проекти за саксии кои ќе внесат живот во вашиот дом

Не постои ништо што сакаме повеќе отколку да седиме на балконот, уживајќи во свежиот мирис на дожд опкружени со зеленило и живот.

PicMonkey Collage

25 неверојатни работи кои можете да ги направите со балони

Балоните се навистина забавни предмети. Со нив можеме да си играме, да украсуваме, а според галеријата подолу, можеме и во потполност да ги развиеме нашите креативни вештини со нив.

27-Ideas-on-How-to-Use-Cardboard-Boxes-for-Kids-Games-and-Activities-DIY-Projects

19 идеи со картонски кутии кои ќе внесат забава во детското секојдневие

Постојано сме опкружени со картонски кутии, па зошто да не ги искористиме за интересни проекти кои ќе претставуваат извор на забава за најмалите.

DIY-Branches-Projects

Креативни проекти со гранки кои совршено ќе се вклопат во домот

Природните елементи имаат неверојатна убавина и се постојан потсетник за убавината и краткотрајноста на животот.

iuyiuyiyi-650x325

Прекрасен дом составен од стари рециклирани материјали

Верувале или не, но домот кој ви го прикажуваме подолу е буквално изработен, уреден и декориран само од една личност.