stye-660x425

3 едноставни начини да елиминирате јачмен од окото

Јачмен  е вид на очна  инфекција која се појавува на очните капаци и може да биде надворешна или внатрешна.

NaturalBeautyIngredients-850x400

Состојки кои треба да ги барате во природните производи за нега на кожата

Научните истражувања го потврдија тоа што билкарити го знаат многу долго време: природните и ботаничките екстракти можат да дадат одлични резултати кога станува збор за нега на кожата.