4-70

Дрвена приколка во која животот е неверојатно удобен

Како ви се допаѓа идејата постојано да патувате некаде без да треба да размислувате за трошкови за преноќување или комфорт?

de-markies-camper

Генијална приколка: спој на удобност и авантура

Во последните неколку години дизајнерите и архитектите ги сведоа работите во правец на максимизирање на малите простори.