drew_struzan_back_to_the_future_trilogy

Нема да има продолжение за „Враќање во иднината“

Не постои шанса за снимање на четврто продолжение на филмот „Враќање во иднината“, соопшти Френк Маршал, еден од продуцентите на популарната франшиза.

burning-man-festival-adults-babies-love-aleksandr-milov-ukraine-3

Моќна скулптура која го прикажува заробеното дете во нас

Оваа година беа прикажани илјадници прекрасни скулптури на фестивалот „Burning Man“ во Невада, но, една особено ги освои срцата на луѓето, а беше едноставно насловена „Љубов“.

01bonsai.ngsversion.57237d9001fda85414c2b3767c2688c0.adapt.1190.1

Ова бонсаи дрво го преживеа бомбардирањето на Хирошима, но неговата приказна беше заборавена

Бонсаи дрво старо стотици години, кое го преживеало бомбардирањето на Хирошима, стана вистински вирален хит овие денови.