Cinnamon-Streusel-Baked-French-Toast-Sticks-12

Слатки пржени лепчиња со цимет и јаворов сируп

Колку пати ви се случило да ви се пријаде нешто благо, а дома немате ништо конкретно со што би можеле да направите десерт? Потребна ви е само фантазија!