Screen-Shot-2015-04-02-at-1.44.48-AM-620x421

И ние сакаме ваква првоаприлска шега

Никој не би сакал средe ноќ да го разбудат еден куп луѓе, со гласна музика, психоделични светла, скокајќи на креветот и фрлајќи му разни хартии врз него.