business-consulting

Kако да ја зголемите продуктивноста на работа по празниците

Празниците поминаа, завршија забавите и семејните собири, па сега на работното место ве чекаат еден куп обврски, состаноци, натрупани распореди. За да не ви звучи сето тоа така страшно и стресно, Continue reading

christmas_graz

Идеални градови за празнични викенд-патувања

Колку и да ни изгледа дека празниците се далеку, сега е вистинско време за планирање на куси викенд-патувања.