effective-online-communication

10 правила за комуникација

Постојат неколку правила кои се основни за добра комуникација. Треба да ги имате на ум и да ги применувате во секојдневната конверзација со луѓето кои ги среќавате во бизнис и приватни Continue reading

20121020-143710

15 правила кои секој маж во одело треба да ги почитува

Ако за прв пат одбирате и носите одело, или пак само сакате да проверите дали доволно добро изгледате додека го носите омиленото сако, прочитајте го нашиот мини-водич:

silhouette_splendor_dreamer_coffee_cup_lady_hd-wallpaper-1664428 (1)

Правила за пронаоѓње вистинска љубов

Пронаоѓањето на љубовта не е тешко, но нејзиното задржување за некои жени може да биде вистински предизвик, но некои едноставно се создадени да успеат во тоа, а причината е нивниот Continue reading

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

10 правила за слободните жени

1. Не се извинувајте што имате поставено стандарди, ваше е правото да бидете пребирливи. Не прифаќајте да сте со кој и да било маж само колку за да бидете со Continue reading