bowie

Почина Дејвид Боуви на 69-годишна возраст

По 18 месеци храбра борба со канцерот, популарниот пејач и актер Дејвид Боуви почина на 10 јануари во својот дом на 69-годишна возраст.

20109golema

Ќе сноси ли некој одговорност за смртта на 9-годишната Тамара Димовска?

Почина 9-годишната Тамара Димовска од Велес, девојчето кое имаше искривен ‘рбет и чекаше државата да и одобри операција во странство, јавува Телеграф.