PicMonkey Collage

Доколку принцезите на Дизни носеа дизајнирани потпетици

Се чини дека магичниот свет на Дизни претставува неуморна инспирација за уметниците ширум светот. Ова беше случај и со Гриз и Норм Лемеј, кои воедно се вработени во студиото на Continue reading