56ba15141a00002d00ab242e-1000x500

Наградени фотографии кои покажуваат како изгледа раѓањето на нов живот

Секоја година на меѓународниот натпревар за професионални фотографии на тема породување (кој би рекол дека и тоа постои) се пријавуваат голем број учесници и натпреварувачи, каде на уметнички начин се Continue reading