Screen-Shot-2016-04-01-at-8.25.44-AM

Мини протест во вашите гаќи

Благодарение на компанијата наречена „Cute Fruit Undies“, сега можете да направите малечок протест во вашите гаќички против сите оние политичари кои не ги поддржуваат женските права.

download

Причина плус за да ги мразите: Политичари со пунџи

Овие илустрации од политички фигури кои ја носат фамозната „машка пунџа“, се дело на креативниот тим на „DesignCrowd“.