Paris-Underground-03

Базени, клубови и ресторани во нефункционалните метро станици на Париз?

Француските студија „Oxo Architectes“ и „Laisné Associés“ ги соединија своите сили со цел да создадат комплетни трансформации на нефункционалните и зборавени метро станици во Париз.